[Billede af firmalogo]  

Startside Feedback Søg Login

Foredrag
Vi er altid i bevægelse....

 

Startside
VOTACO
Artikler
Produkter
Landkort og foto
Personale
Foredrag
Info
Musik til festen

 

 

 

1. Mine russiske oplevelser.

 Varighed: 2.0 timer + efterfølgende debat
Pris: 500.00 kr. + transport

 Opslag 

Jørn Christiansen: "Mine russiske oplevelser"

 Jørn Christiansen kommer i dette foredrag ind på Ruslands forhold generelt, storbyen Moskva med Kreml og metro, Izhevsk med Kalasnikov, Barnaul som typisk Sibirisk by, Ufa i det olierige Baskirien, Voronez i det sydrussiske landbrugsområde, fiskeribyen Vladivostok i det fjerne østen, indenrigsflyvning i Rusland, bopæl i landsbyen Khava, den russisk vinter, kontraster som rig/fattig og nyt/gammelt, begivenheder og højtider, markedspladser, el- og gasinstallationer, transport, mad, vodka, russiske kvinder, affald og russisk sprog.

Foredraget understøttes af egne billeder

 2. I Gagarins fodspor.

 Varighed: 2.0 timer + efterfølgende debat
Pris: 500.00 kr. + transport

 Opslag 

Jørn Christiansen: "I Gagarins fodspor"

Jørn Christiansen gennemgår sin rejse til kosmodromen i Baikonur med opsendelse af kosmonauter. Han går i kosmonauten Gagarins fodspor fra fødsel til død. Der kommer facts om Gagarin, opsendelse af Sputnik i 50erne, Saratov og Engels hvor Gagarin landede, opsendelse af nutidens kosmonauter fra Baikonur i Kasakhstan hvor Gagarin var den første, besøg i Gagarins beboelse, Soyuz raketten en kosmisk slider, rumrejser og problemer, enorme samlehaller på stedet, Baikonur en kunstig by i ørkenen, egne erfaringer, Dansk deltagelse i rumfart med Andreas Mortensen, astronauters forhold samt russisk sprog.

Foredraget understøttes af egne billeder og videoer.

 3. Flodsejlads på Volga.

Varighed: 2.0 timer + efterfølgende debat
Pris: 500.00 kr. + transport

 Opslag 

Jørn Christiansen: "Flodsejlads på Volga"

 Ud fra egne oplevelser kommer Jørn Christiansen i dette foredrag ind på Volgas betydning for Rusland. Volga er enorm stor med en bredde op til 65 km. og hovedhjørnestenen i al russisk indenlands flodtransport, men samtidig også et yndet turistmål med fantastiske muligheder fra nord til syd. Han kommer ind på facts om floden, det søde liv om bord på krydstogsskibe, byen Saratov og kosmonauten Gagarin, Volga og bryllupper, Volgograd (Stalingrad) og vendepunkt for 2. Verdenskrig , sluser, Astrakhan og Det Kaspiske Hav, delta og sumpområder, vikinger og russisk sprog.

Foredraget understøttes af egne billeder

 

 4. Pilgrimsrejse til Armenien.

Varighed: 2.0 timer + efterfølgende debat
Pris: 500.00 kr. + transport

 Opslag 

Jørn Christiansen: "Pilgrimsrejse til Armenien"

 Ud fra egne oplevelser kommer Jørn Christiansen i dette foredrag ind på Armeniens betydning som den kristne religions arnested. Armenien rummer det meste af  ”Det gamle Testamente”:  Ararat bjerget – hvor Noah strandede efter Syndfloden, Edens have – Paradis mellem Eufrat og Tigris, Yerevan – hvor Jesus viste sig år 400, Noratus – verdens ældste kristne kirkegård samt utallige øde beliggende klostre. Jørn Christiansen har gennem sine besøg på disse bibelske steder oplevet de stærke og spændende bibelske fortællinger tæt på, samt deres betydning for de nulevende armenere, kristendommen og vores kultur.

Foredraget understøttes af egne billeder, videoer og Armensk musik

 

 5. Abkhasien - Sortehavets krigshærgede perle.

Varighed: 2.0 timer + efterfølgende debat
Pris: 500.00 kr. + transport

 Opslag 

Jørn Christiansen: " Abkhasien – Sortehavets krigshærgede perle "

Ud fra egne oplevelser kommer Jørn Christiansen i dette foredrag ind på Abkhasiens konflikthærgede fortid og fantastiske landskab. Abkhasien ved randen af Kaukasus bjergene er en naturmæssig perle klemt inde mellem Rusland og Georgien. Landet rummer verdens dybeste grotter, smukkeste bjergkæder, Sortehavets skønneste strande og en yderst turbulent historie. Jørn Christiansen har gennem sine besøg i denne miniput-stat oplevet de stærke indtryk et land giver, når det kæmper for sin ret til at eksistere på godt og ondt i håbet om en lykkelig fremtid og international anderkendelse. 

Foredraget understøttes af egne billeder, videoer og Abkhasisk musik

 

Hvis du vil have yderligere oplysninger, kan du kontakte:

Ege-Data Consult ApS
Dalgasvej 5, DK-7470 Karup J, Denmark
Telefon: +45 86662474
Fax: +45 86661098

 

Send e-mail til cramer_rune@hotmail.com med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted.
Copyright © 2017 Ege-Data Consult ApS
Senest opdateret: 22. februar 2017