[Billede af firmalogo]  

Startside Feedback Søg Login


Vi er altid i bevægelse....

 

Startside
VOTACO
Artikler
Produkter
Landkort og foto
Personale
Foredrag
Info
Musik til festen

 

 

PC Hjælp

Sidder du lige nu og har problemer med computeren, så vent ikke med at sende os en forespørgsel ved brug af knappen: Feedback eller send en mail til joern@ege-data.dk. Det er gratis og uforpligtende at få vores vurdering af sagen.

Du kan også ringe på vores telefon nu: 86662474 eller 86661098

Ege-Data Consult ApS

Vi kender til den frustration, der opstår, når computeren, efter at man har været gennem de oplagte løsninger, alligevel ikke virker som den skal. Vi har derfor specialiseret os i at yde den nødvendige livgivende førstehjælp, der skal til for at holde liv i din PC.

Ege-Data Consult ApS har eget computerværksted i Frederiks, og dækker en stor del af Midtjylland.

Vi udfører alle former for computerreparationer, opgraderinger, installationer, IT-service, samt almen PC-hjælp.

Reparation af computer

Ege-Data Consult ApS udfører alle typer computerreparationer, hvad enten det drejer sig om opgradering af hardwareenheder eller udskiftning af defekte dele.

Alle computerreparationer bliver foretaget på eget værksted på. Derved undgår vi tidskrævende mellemled, og vi har de fleste reparationer færdige inden for 1 – 5 arbejdsdage.

I forbindelse med computerreparationer kan du selv indlevere din computer på vores adresse, eller vi kan afhente.

Ved fejlsøgning bruger vi avancerede hardwareenheder og software til at teste og diagnosticere. Vi benytter os ligeledes af diverse programmer til optimering og fejlsøgning samt retning af defekte og inficerede computersystemer. I forbindelse med vores reparationer har vi også mulighed for at redde tabte data, hvis f.eks. harddisken ikke kan reddes.

Nedenfor kan du se et udpluk af de typer af reparationer vi oftest udfører:

 • Installation af grafikkort
 • Installation af harddisk
 • Installation af netkort
 • Montering af blæser
 • Montering af DVD/CD-drev
 • Installation af Ram
 • Rensning for støv
 • Reparation af harddisk samt data recovery / datagendannelse
 • Udskiftning af bundkort
 • Udskiftning af strømforsyning
 • Udskiftning af ødelagte skærme på alm. bærbare.

Vi klarer spørgsmål som:

 1. Er din PC blevet langsom?
 2. Fryser den fast?
 3. Vil den ikke etablere internetforbindelse?
 4. Skal du opsætte trådløst netværk?
 5. Har du problemer med e-mail, printer, kamera osv.?
 6. Har du brug for vejledning til indkøb af hardware?
 7. Har du irriterende virus, spyware, malware du vil af med?
 8. Skal din PC opgraderes til næste niveau?
 9. Eller har du måske et helt andet problem?

Brug knappen: Feedback eller send en mail til joern@ege-data.dk.

Du kan også ringe på: 86662474 eller 86661098

IT service samt PC hjælp

Ege-Data Consult ApS tilbyder hjælp i forbindelse med alle typer for computerproblemer. Vi hjælper både private, institutioner og virksomheder i hele Midtjylland.

Reetablering, reparation, opsætning eller rensning af din computer, udfører vi hos dig eller på vores værksted, typisk fra dag til dag. Har du mistet vigtige data på din harddisk, kan vi i de fleste tilfælde yde datagendannelse for at genskabe dem.

Uanset hvad problemet er, så har Ege-Data Consult ApS løsningen for dig.

Vi finder årsagen til dine computerproblemer, og ordner dem oftest på stedet. Vi fjerner virus, spyware, adware, malware samt alle kendte browser hijackere, der forårsager tvungen startside, pop up-reklamer og lignende. Vi kan også fjerne alle unødvendige filer. Ved at gennemgå systemet for fejl kan din computer få den hastighed, du husker fra den var ny. Vi renser samtidig din computer for støv, så du undgår brandfare, støjgener og unødvendig belastning.

Vi samler og udskifter hardware

I Ege-Data Consult ApS løser vi hardwarekonflikter og andre fejl. Vi tilbyder hjælp til installering af software, tilslutning af ny hardware (printer, mus, skærm, router, trådløst netværk osv.). Vi hjælper også gerne med samling af nye computere, købt hos os eller andetsteds, samt installering af styresystem og klargøring.

 

Væskeskade i din bærbare PC

Er der væske i din computer?

 1. Stop brug af enheden med det samme, også selv om den stadig virker.
 2. Jo hurtigere vi får din PC ind jo støre er chancerne for at få den op at køre
 3. Tag strømmen fra og afmonter batteriet, med det samme
 4. Kontakt os hurtigst muligt på: 86662474 eller 86661098

Vi har værktøjerne og ekspertisen til at bringe din computer tilbage til perfekt stand.

Bor du i Midtjylland, kan du selv komme forbi med din PC inden for vores åbningstid efter telefonisk eller skriftlig aftale..

Rensning af din computer

Er din computer gået ned i tempo p.g.a. virus eller en masse uvedkommende spy- og malware, så kan det hjælpe på hastigheden at få det fjernet.

Det tager ca. 1 til 3 timer at rense en computer for virus, spyware, malware m.m.

Støv i din PC

Vi ved af erfaring, at det ikke kun er rygeren, der er udsat for vejrtrækningsproblemer. Passiv rygning er mindst lige så farligt, når det gælder computeren. Røg og støv er en reel trussel mod ventilation i en computer.

Røg klistrer sig fast på kølerne i computeren. Støvet sætter sig fast i den klistrede overflade. Kølerne bliver unødigt belastede. Belastningen udvikler unormalt megen varme. Mangel på rensning af kølerne i computeren giver ekstrem belastning, og det svækker din computers hastighed.

Luftgennemstrømningen i en computer er nødvendig for optimal køling. En processor der ikke køles nok kan lave ‘regnefejl’. Windows kommer med sjove meldinger og blå skærme. I mange tilfælde er det nok at rense kølerne i maskinen – så kører den igen.

Kontakt Ege-Data Consult ApS via: Feedback eller send en mail til joern@ege-data.dk. og hør nærmere om computersikkerhed, virusangreb, spionprogrammer eller om hvordan du sikrer dig selv og evt. din virksomhed.

Rådgivning

Rådgivning i forbindelse med indkøb og opgradering af IT-udstyr og programmer til firmaer og private

Ud fra dine behov, kan vi give en kvalificeret anbefaling af hvilket udstyr eller programmer, der er relevante, og sikre at du får en computer med den optimale balance mellem egenskaber, ydelse og økonomi. Vi fortæller dig om fordele og ulemper ved forskellige løsninger, således at du selv kan vælge den optimale løsning.

Backup af dine data

Har du brug for hjælp til at tage backup eller har du allerede mistet værdifulde data? Kontakt Ege-Data Consult ApS via: Feedback eller send en mail til joern@ege-data.dk.

Der er mange, der glemmer at tage backup af deres data, og når man tænker på hvor mange vigtige informationer folk efterhånden har liggende på deres computere, er det ret kritisk, at der ikke bliver taget en backup.

Forestil dig for eksempel at din harddisk går ned, og du mister alt på den. Måske lå der digitale billeder fra dit barns fødsel, din studenterfest, eller noget helt tredje.

Backup strategi

Når man skal til at tage backup, bør man sætte sig ned og overveje vigtigheden af sine data meget grundigt. Hvor mange timers eller dages arbejde har jeg »råd« til at miste?

Det er bedst at tage en fuld backup til at starte med, og så supplere den med en backup der kun tager de ændrede data med efterfølgende. En backup strategi kunne f.eks. se sådan her ud:

 • 1 gang om måneden tages der en fuld backup
 • 1 gang om ugen tages der en delvis backup

På den måde vil du aldrig miste mere end maksimalt en uges arbejde ved et harddisk nedbrud, og skulle du have brug for at finde gamle versioner af en bestemt fil, vil du kunne gå flere uger tilbage for at finde den.

 

Send e-mail til rune@ege-data.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted.
Copyright © 2013 Ege-Data Consult ApS
Senest opdateret: 29. juni 2013