[Billede af firmalogo]  

Startside Feedback Søg Login

Info
Vi er altid i bevægelse....

 

Startside
VOTACO
Artikler
Produkter
Landkort og foto
Personale
Foredrag
Info
Musik til festen

 

 

Jørn Christiansen
Direktør

Jørn Christiansen har i en årrække været tilknyttet Ege-Data Consult ApS som administrativ leder og har et bredt og dybtgående kendskab til de problemstillinger, der opstår i forbindelse med computere og software i det daglige. Dette udmønter sig bl.a. i kendskab til de usikkerhedsmomenter, der er i forbindelse med indkøb og brug af nye computere og software.

Kasper Nyberg
Tekniker

Kasper Nyberg er som it-tekniker tilknyttet firmaet på freelance basis. Kasper har årelang erfaring inden for udvikling og reparation og afklarer tekniske problemer af digital og analog art. Han er også ansvarlig for de omfattende tekniske tests, som vi tillægger stor betydning for systemernes driftsikkerhed.Bo Gude
Programmør

Bo er ligeledes tilknyttet freelance som systemprogrammør og softwareudvikler. Han er primusmotor i udvikling af nye løsningsmodeller og programopsætninger, der tager højde for netværkssystemers ofte problematiske samkøringer af nye/ældre PCer og software.


Rune Christiansen
Webmaster

Rune er typisk den nye generationsudvikler, der med hurtighed og snilde tager sig af en lang række nye softwareproblemer. Rune har fra tidlig alder beskæftiget sig med PCere og kender disse og deres særheder til mindste detalje. Rune tager sig af web-sider og grundkonfigurerer alle vore systemer.Ditte Cramer
Reklame og marketing

Ditte står for firmaets reklame og marketing.  Ditte står for flowet i firmaet og er ansvarlig for overholdelse af tidsfrister.


Mila Christiansen
Administation

Mila tager sig af det administrative arbejde, bogholderi, økonomi m.m. Desuden fungerer hun som sekretær og tager mod telefonbeskeder.

 

Sabina Christiansen
On-line support

Er online it-suppoter og spilproblem-knuser. Vi får ofte spørgsmål om accounts, manglende adgangskoder og problemer i forbindelse med installationer af spil. Sabina har stor erfaring inden for disse områder. Desuden er Sabina vores grafiker.

Denis Christiansen
Værksted

Denis er tilknyttet vores værksted med speciale i laptop og smatphones. Desuden tager Denis sig af netværkskonfigurationer, mointeringer, reparationer og "udrykninger 24-7". Denis er også vores mand inden for Mac-udstyr og audio i forbindelse med netværk.

 

Send e-mail til rune@ege-data.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted.
Copyright © 2017 Ege-Data Consult ApS
Senest opdateret: 24. februar 2017