[Billede af firmalogo]  

Startside Op Feedback Søg Login

Vaskemaskinen du må ha'
Vi er altid i bevægelse....

 

Startside
Op
VOTACO
Produkter
Landkort og foto
Personale
Foredrag
Info
Musik til festen

Vaskemaskinen du må ha’

 

Ethvert hjem med teknologisk respekt for sig selv bør anskaffe sig : En vaskemaskine med Internet-adgang. Det koreanske firma LG Electronics (LGE) i Seoul har netop lanceret verdens første vaskemaskine med adgang til Internettet. Vaskemaskinen har indbygget 4,2” LCD-skærm og 4Mbit flash hukommelse. I modsætning til almindelige vaskemaskiner, som er udstyret med et antal vaskeprogrammer, kan Internet LG Turbo vaskemaskinen bare logge sig på Nettet og downloade vaskeprogrammerne.

LGE har i den forbindelse oprettet et website, hvorfra disse vaskeprogranner kan hentes, men i midsætning til Electrolux’ Screefridge køleskab, kan vaskemaskinen ikke gå direkte på Nettet, men skal kobles til en pc for at få netadgang.

Det har taget 40 forskere og udviklere tre år at produktudvikle vaskemaskinen. Maskinen er tilmed miljøvenlig; Et nyt koncept sparer 30% på vandforbruget og 25% på elforbruget i forhold til normale vaskemaskiner. Til næste år forventer LGE at introducere en mikrobølgeovn med Internetadgang, hvor opskrifterne downloades fra Nettet.

 

Send e-mail til rune@ege-data.dk med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted.
Copyright © 2013 Ege-Data Consult ApS
Senest opdateret: 03. marts 2001